Koop jij deze VW Vento VR6 met een lage kmstand een bijzondere herkomst?

Deze Volkswagen Vento met begeerlijke VR6-motor kwam zo’n zeven jaar geleden na ruim twintig jaar terug naar Europa. In Japan verzamelde de auto slechts 60.000 kilometer op de teller. De Nederlandse eigenaar reed er zelf nog zo’n 8.000 kilometer bij – en nu staat hij weer te koop. Volgens de verkoper is de auto zelfs nog in nieuwstaat.

Wat kost de VW Vento VR6 met een lage kilometerstand?
Hoewel The Fast and the Furious een poging deed, is de Vento nooit echt aangeslagen als liefhebbersauto. Een goede Vento met weinig kilometers vinden is al een hele uitdaging laat staan met de deze goedklinkende zescilinder met 174 pk. Het enige jammere is dat ie een ouderwetse automaat met vier versnellingen heeft, maar kleinigheidjes hou je. Heb jij er 14.950 euro voor over?We schreven er al eens eerder over. Blijkbaar vinden Japanners het tof om Europese auto’s te kopen met het stuur links, waarschijnlijk net als liefhebbers van Japanse auto’s het hier nog weleens gaaf vinden om met het stuur rechts te rijden. Voornamelijk welvarende Japanners kopen dikke Duitse auto’s als een soort prestige-object, om er vervolgens vaak maar weinig mee te rijden.

Author: Sergio Perez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *